Over ons

Eigenaren


Boy Claassen

Inkoop, verkoop en technisch specialist


Marit Claassen-Haas

Administratie en telefonisch klantencontact


Werkplaats


Lars Jansen

Monteur


Hans Bouwman

Monteur en verkoop


Desley Cornelissen

Monteur


Werkplaats ondersteuning


Bart Kempen

Algemeen medewerker


Jan Claassen

Logistiek


Het verhaal achter Happy on Water

Eigenaar en watersportfanaat Boy Claassen haalt in 1999 zijn papieren om als automonteur te beginnen. Zijn technische kennis komt ook van pas in zijn watersporthobby en hij brengt menig avonduurtje klussend aan boten door. Hij leert alle soorten motoren kennen en komt in aanraking met allerlei soorten storingen. Als echte liefhebber van boten trekt hij steeds meer naar deze tak van sport. Hieruit ontstaat in 2009 Happy on water. Voor Boy is dit een droom die uitkomt. “Door mijn passie voor watersport te combineren met mijn technische achtergrond, kan ik nu elke dag doen wat ik echt graag wil”.
Boy werkt samen met zijn vrouw Marit, die de administratie en het telefonisch klantencontact voor haar rekening neemt. Samen staan zij aan het roer van hun jong en dynamisch familiebedrijf. Vanuit hun bedrijfslocatie in Cuijk bedienen zij het waterminnend publiek in het Land van Cuijk en het Maasduingebied.

Missie

Happy on water beoogt een ’full service’ bedrijf te zijn op het gebied van pleziervaartuigen, dat alle soorten reparaties en een compleet pakket aan onderhoudswerkzaamheden aanbiedt. Het doel van Happy on water is de watersportliefhebber te ontzorgen, voor een nog betere besteding van zijn vrije tijd. Happy on water stelt zich bij iedere opdracht tot doel haar passie voor de watersport te vertalen in de beste kwaliteit van service en onderdelen. Ook klantgerichtheid staat hoog in het vaandel: Happy on water denkt altijd in oplossingen, waar de klant beter van wordt.

Waarom Happy on Water

Happy on water onderscheidt zich door een hoge mate van vakkennis en professionaliteit door opleiding en ervaring. Bovendien maakt Happy on water op de werkplaats gebruik van de beste apparatuur. Maar ook op locatie kan Happy on water haar klanten uitstekend bedienen met haar slim uitgeruste bedrijfswagen. Naast onderhoud en reparatie biedt Happy on water ook service op het gebied van winterconservering, transport en buiten stalling. Zo hoeft de klant deze taken niet bij verschillende bedrijven onder te brengen, maar heeft hij alles onder één dak. Weer een zorg minder!